Om oss

Vår ambition

…är att erbjuda tandvård av hög kvalitet som syftar till en långsiktig och god tandhälsa. Hos oss är både vuxna och barn välkomna, vi har lång erfarenhet av familjetandvård. Vi vet att många känner obehag inför tandläkarbesök, därför är vårt mål att ändra mötet med tandläkaren och tandvården till en positiv upplevelse. Med modern och skonsam teknik har vi goda möjligheter att möta dina individuella önskemål. Vi följer upp behandlingsresultatet efter avslutad behandling. Vår ambition är att alltid hjälpa patienter med akuta besvär så fort som möjligt.

Kvalitetssäkrad

Vi är en kvalitetssäkrad klinik vilket innebär att vi ska arbetar med kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor i vår verksamhet på ett aktivt och systematiskt sätt. Vi ger våra patienter en god, säker och patientfokuserad tandvård med säkra rutiner. Vi har ett tryggt och kompetent omhändertagande som präglas av stort engagemang och omtanke från alla medarbetare.

Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Vi arbetar endast med svenska tandtekniska laboratorium för att säkerställa kvalitet och garantier.

GDPR

dataskyddsförordningen GDPR som trädde i kraft den 25 maj 2018. Detta innebär att du kan känna dig trygg med vår hantering av de uppgifter du lämnar till oss och att du skall ha vetskap om att vi förhåller oss ansvarsfullt och med stor respekt för din integritet och ditt dataskydd.

Medarbetare

Johanna Ewerth

Johanna Ewerth

Tandläkare

Ägare av kliniken. Tandläkarexamen Tandvårdshögskolan, Malmö. Verksam i Tungelsta sedan 2013. Van behandlare av tandvårdsrädda patienter. Johanna utför kvalitativ och modern tandvård.

Certifierad inom odontologisk sömnmedicin ( framställning av anti-sömnapnéskenor) samt botoxinjektion mot huvudvärk och tandpressning.
Johanna är väldigt omtyckt av våra patienter och ger en trygg känsla till både patienter och medarbetare.

Helena Edström

Helena Edström

Tandsköterska

Tandsköterskan som alltid finns vid patientens sida innan, under och efter behandlingarna. Helena arbetar självständigt med patienten samt i nära samarbete med tandläkaren. Helena är mycket uppskattad av våra patienter och medarbetare.

Monica Jerkerfot

Monica Jerkerfot

Tandhygienist

Här har ni vårat nya stjärnskott! Monica har arbetat som tandhygienist i 20 år. Monica är lyhörd och försöker alltid se till att du som patient känner dig trygg och får en sådan smärtfri behandling som möjligt. Monica strävar efter att du ska få en god munhälsa och ett leende på läpparna.

Emmylee Jörgensen

Emmylee Jörgensen

Tandsköterska

Emmy assiterar primärt tandläkaren men utför även förebyggande tandvård så som rengöring och instruktion. Emmy har också ett utökat administrativt uppdrag och är mycket serviceinriktad. Emmy är lyhörd och tar hand om dig som patient på bästa sätt och bidrar till många skratt på kliniken.

Behandlingar

Första besöket

Erbjudanden

Om oss

Kontakta oss gärna
Hör av dig!